Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Ronneby

Permanent

Totalt finns det 13 frisörer där du kan permanenta året i Ronneby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Ronneby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Ronneby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Ronneby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Ronneby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Ronneby

Salong Mili

Karlskronagatan 24

Salong M

Kungsgatan 16

Soft Cat, Kadrija Medovic

Lindblomsvägen 111

Salong Marie Vouge

Övre Brunnsvägen 8

Salong Purity

Kungsgatan 22


Fler frisörer som erbjuder permanent i Ronneby

Klippstugan

Nygatan 5

Lilla Salongen, Ann-Louise Nilsson

Lindblomsvägen 31

Team Hon & Han HB

Karlskronagatan 9

Per-Lock, Salong

Kyrkogatan 11

Studio 4nio AB

Karlskronagatan 9


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Ronneby

Birgitta-Salongen

Ågårdsgatan 7

Astra Salongen

Ågårdsgatan 1

Christinas Klipp

Ågårdsgatan 7D