Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanenta Makeup

Permanenta Makeup

Permanenta Makeup innebär att pigment tillsätts till huden på olika ställen för att återställa förlorad lyster eller förstärka din karaktär. Det går att lägga permanent makeup på flera delar av ansiktet och kroppen och det liknar mycket som att tatuera sig.

Permanent makeup av ögonen

Genom att lägga på en permanent makeup runt ögonen kan gnistan i ögat och ett naturligt vacker och ungdomligt utseende tas fram. Det går både att ha makeup som gör ögonen ljusare, vilket är vanligast, men visa permanentar makeupen så att ögonen blir mörkare.

Permanent makeup av ögonbrynen

Permanent makeup av ögonbrynen betyder att den önskade färgen som ögonbrynen ska ha tatueras medicinskt under ögonbrynshåren vilket för att den permanenta makeupen förstärker och förskönar linjerna i ansiktet.

Permanenta makeup på läpparna

Genom att permanenta läpparna med läppstiftsliknande makeup kan läpparnas naturliga fyllighet både återställas och förbättras. För de som ofta använder läppstift är en permanent makeup inte bara snyggt och mycket praktiskt.

Permanent makeup av Areola

Genom att göra en permanent makeup av areola bröstvårtan kan man återställa det som förändrats vid t.ex. en skada eller bröstrekonstruktion. Denna permanenta medicinsk tatuering återskapar och ger brösten ett naturligt utseende