Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 143 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 24 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Blekinge län är på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Ronneby

Olofström

Asarum

Bra permanent i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 248 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 48 orter. Där det finns flest hårsalonger i Dalarnas län som kan permanenta hår är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Mora

Hedemora

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 42 hårfrisörer som kan permanenta håret på 8 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Gotlands län som kan permanenta hår är i:

Visby

Hemse

Lärbro

Fårösund

Slite

Klintehamn

Bra permanent i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 273 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 43 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Söderhamn

Ljusdal

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 263 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Laholm

Onsala

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 145 hårfrisörer som kan permanenta håret på 37 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Jämtlands län är på följande orter:

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Brunflo

Åre

Bra permanent i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 322 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 53 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Vetlanda

Värnamo

Huskvarna

Bra permanent i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 236 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 49 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Vimmerby

Mönsterås

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 179 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 38 orter. Där det finns flest hårsalonger i Kronobergs län som kan permanenta hår är i:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Tingsryd

Åseda

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 220 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Gällivare

Arvidsjaur

Bra permanent i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 1077 hårfrisörer som kan permanenta håret på 132 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Skåne län som kan permanenta hår är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Trelleborg

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1055 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 83 orter. Där det finns flest hårsalonger i Stockholms län som kan permanenta hår är i:

Stockholm

Hägersten

Solna

Södertälje

Sollentuna

Täby

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 208 hårfrisörer som kan permanenta håret på 30 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Södermanlands län är på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Trosa

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 243 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 31 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Knivsta

Östhammar

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 232 hårfrisörer som kan permanenta håret på 40 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Värmlands län som kan permanenta hår är i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Sunne

Kil

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 227 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Nordmaling

Vännäs

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 219 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 44 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Timrå

Bra permanent i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 198 hårfrisörer som kan permanenta håret på 18 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

Hallstahammar

Arboga

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det sammanlagt 1075 hårfrisörer som kan permanenta håret på 163 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Västra Frölunda

SkövdeBra permanent i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 242 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 32 orter. Där det finns flest hårsalonger i Örebro län som kan permanenta hår är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Nora

Hällefors

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 354 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 34 orter. Där det finns flest hårsalonger i Östergötlands län som kan permanenta hår är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping

Mjölby