Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 143 hårfrisörer som kan permanenta håret på 24 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Blekinge län är på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Ronneby

Olofström

Bra permanent i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 248 hårfrisörer som kan permanenta håret på 48 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Dalarnas län som kan permanenta hår är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Mora

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 42 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 8 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gotlands län är på följande orter:

Visby

Hemse

Lärbro

Fårösund

Slite

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 273 hårfrisörer som kan permanenta håret på 43 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Gävleborgs län som kan permanenta hår är i:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Söderhamn

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 263 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 41 orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Laholm

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jämtlands län

I Jämtland finns det sammanlagt 145 hårfrisörer som kan permanenta håret på 37 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Jämtlands län som kan permanenta hår är i:

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Brunflo

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 322 hårfrisörer som kan permanenta håret på 53 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Jönköpings län som kan permanenta hår är i:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Vetlanda

Värnamo

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 236 hårfrisörer som kan permanenta håret på 49 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Kalmar län som kan permanenta hår är i:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Vimmerby

Bra permanent i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 179 hårfrisörer som kan permanenta håret på 38 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Kronobergs län som kan permanenta hår är i:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Tingsryd

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 220 hårfrisörer som kan permanenta håret på 30 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Gällivare

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Skåne län

I Skåne finns det sammanlagt 1077 hårfrisörer som kan permanenta håret på 132 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Skåne län är på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1055 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 83 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Solna

Södertälje

Sollentuna

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 208 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Där det finns flest hårsalonger i Södermanlands län som kan permanenta hår är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Bra permanent i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 243 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 31 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Knivsta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 232 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 40 orter. Där det finns flest hårsalonger i Värmlands län som kan permanenta hår är i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Sunne

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 227 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 41 orter. Där det finns flest hårsalonger i Västerbottens län som kan permanenta hår är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Nordmaling

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 219 hårfrisörer som kan permanenta håret på 44 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Bra permanent i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 198 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 18 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

HallstahammarBra permanent i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 1075 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 163 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Västra Frölunda

Bra permanent i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 242 hårfrisörer som kan permanenta håret på 32 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Örebro län är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Nora

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 354 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 34 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Östergötlands län är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping