Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent




Bra permanent i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 143 hårfrisörer som kan permanenta håret på 24 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Blekinge län som kan permanenta hår är i:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Ronneby

Olofström

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 248 hårfrisörer som kan permanenta håret på 48 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Dalarnas län som kan permanenta hår är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Mora

Bra permanent i Gotland

Totalt i Gotland finns det 42 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 8 orter. Där det finns flest hårsalonger i Gotlands län som kan permanenta hår är i:

Visby

Hemse

Lärbro

Fårösund

Slite

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 273 hårfrisörer som kan permanenta håret på 43 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Söderhamn

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 263 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Laholm

Bra permanent i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 145 hårfrisörer som kan permanenta håret på 37 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Jämtlands län är på följande orter:

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Brunflo

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 322 hårfrisörer som kan permanenta håret på 53 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Vetlanda

Värnamo

Bra permanent i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 236 hårfrisörer som kan permanenta håret på 49 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Vimmerby

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 179 hårfrisörer som kan permanenta håret på 38 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Kronobergs län som kan permanenta hår är i:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Tingsryd

Bra permanent i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 220 hårfrisörer som kan permanenta håret på 30 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Norrbottens län som kan permanenta hår är i:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Gällivare

Bra permanent i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 1077 hårfrisörer som kan permanenta håret på 132 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Skåne län som kan permanenta hår är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1055 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 83 orter. Där det finns flest hårsalonger i Stockholms län som kan permanenta hår är i:

Stockholm

Hägersten

Solna

Södertälje

Sollentuna

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 208 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Södermanlands län är på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 243 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 31 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Knivsta

Bra permanent i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 232 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 40 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Värmlands län är på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Sunne

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 227 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 41 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Nordmaling

Bra permanent i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 219 hårfrisörer som kan permanenta håret på 44 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västernorrlands län som kan permanenta hår är i:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 198 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 18 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

Hallstahammar

Bra permanent i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 1075 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 163 orter. Där det finns flest hårsalonger i Västra Götalands län som kan permanenta hår är i:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Västra Frölunda

Bra permanent i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 242 hårfrisörer som kan permanenta håret på 32 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Örebro län som kan permanenta hår är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Nora

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 354 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 34 orter. Där det finns flest hårsalonger i Östergötlands län som kan permanenta hår är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping