ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bästa på permanent i alla Sveriges Län
Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 143 hårfrisörer som kan permanenta håret på 24 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Blekinge län är på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Bra permanent i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 248 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 48 orter. Där det finns flest hårsalonger i Dalarnas län som kan permanenta hår är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 42 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 8 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gotlands län är på följande orter:

Visby

Hemse

Lärbro

Bra permanent i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 273 hårfrisörer som kan permanenta håret på 43 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 263 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 41 orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 145 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 37 orter. Där det finns flest hårsalonger i Jämtlands län som kan permanenta hår är i:

Östersund

Strömsund

Frösön

Bra permanent i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 322 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 53 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 236 hårfrisörer som kan permanenta håret på 49 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Kalmar län som kan permanenta hår är i:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bra permanent i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 179 hårfrisörer som kan permanenta håret på 38 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Kronobergs län som kan permanenta hår är i:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 220 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 1077 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 132 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Skåne län är på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra permanent i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1055 hårfrisörer som kan permanenta håret på 83 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Stockholms län som kan permanenta hår är i:

Stockholm

Hägersten

SolnaBra permanent i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 208 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Södermanlands län är på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra permanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 243 hårfrisörer som kan permanenta håret på 31 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 232 hårfrisörer som kan permanenta håret på 40 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Värmlands län som kan permanenta hår är i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Bra permanent i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 227 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 41 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 219 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 44 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra permanent i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 198 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 18 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 1075 hårfrisörer som kan permanenta håret på 163 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 242 hårfrisörer som kan permanenta håret på 32 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Örebro län är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra permanent i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 354 hårfrisörer som kan permanenta håret på 34 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Östergötlands län som kan permanenta hår är i:

Norrköping

Linköping

Motala