Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent


Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 143 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 24 orter. Där det finns flest hårsalonger i Blekinge län som kan permanenta hår är i:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Bra permanent i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 248 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 48 orter. Där det finns flest hårsalonger i Dalarnas län som kan permanenta hår är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 42 hårfrisörer som kan permanenta håret på 8 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gotlands län är på följande orter:

Visby

Hemse

Lärbro

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 273 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 43 orter. Där det finns flest hårsalonger i Gävleborgs län som kan permanenta hår är i:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bra permanent i Halland

I Halland finns det sammanlagt 263 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 145 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 37 orter. Där det finns flest hårsalonger i Jämtlands län som kan permanenta hår är i:

Östersund

Strömsund

Frösön

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 322 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 53 orter. Där det finns flest hårsalonger i Jönköpings län som kan permanenta hår är i:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 236 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 49 orter. Där det finns flest hårsalonger i Kalmar län som kan permanenta hår är i:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bra permanent i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 179 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 38 orter. Där det finns flest hårsalonger i Kronobergs län som kan permanenta hår är i:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Bra permanent i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 220 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 1077 hårfrisörer som kan permanenta håret på 132 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Skåne län är på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1055 hårfrisörer som kan permanenta håret på 83 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Solna

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 208 hårfrisörer som kan permanenta håret på 30 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Södermanlands län som kan permanenta hår är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra permanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 243 hårfrisörer som kan permanenta håret på 31 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 232 hårfrisörer som kan permanenta håret på 40 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Värmlands län som kan permanenta hår är i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 227 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västerbottens län som kan permanenta hår är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra permanent i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 219 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 44 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västmanlands län

I Västmanland finns det sammanlagt 198 hårfrisörer som kan permanenta håret på 18 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västmanlands län som kan permanenta hår är i:

Västerås

Köping

Sala

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det sammanlagt 1075 hårfrisörer som kan permanenta håret på 163 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västra Götalands län som kan permanenta hår är i:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Bra permanent i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 242 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 32 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Örebro län är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 354 hårfrisörer som kan permanenta håret på 34 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Östergötlands län är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala