Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Bra permanent i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 143 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 24 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Blekinge län är på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

RonnebyHitta frisör som erbjuder hårpermanent i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 248 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 48 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Dalarnas län är på följande orter:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Bra permanent i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 42 hårfrisörer som kan permanenta håret på 8 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Gotlands län är på följande orter:

Visby

Hemse

Lärbro

Fårösund

Bra permanent i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 273 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 43 orter. Där det finns flest hårsalonger i Gävleborgs län som kan permanenta hår är i:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Bra permanent i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 263 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 145 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 37 orter. Där det finns flest hårsalonger i Jämtlands län som kan permanenta hår är i:

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 322 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 53 orter. Där det finns flest hårsalonger i Jönköpings län som kan permanenta hår är i:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Vetlanda

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 236 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 49 orter. Där det finns flest hårsalonger i Kalmar län som kan permanenta hår är i:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 179 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 38 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Kronobergs län är på följande orter:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Bra permanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 220 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Bra permanent i Skåne

Totalt i Skåne finns det 1077 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 132 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Skåne län är på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra permanent i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1055 hårfrisörer som kan permanenta håret på 83 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Solna

Södertälje

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 208 hårfrisörer som kan permanenta håret på 30 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Södermanlands län som kan permanenta hår är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 243 hårfrisörer som kan permanenta håret på 31 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Uppsala län som kan permanenta hår är i:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Bra permanent i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 232 hårfrisörer som kan permanenta håret på 40 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Värmlands län som kan permanenta hår är i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 227 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västerbottens län som kan permanenta hår är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Bra permanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 219 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 44 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västmanlands län

I Västmanland finns det sammanlagt 198 hårfrisörer som kan permanenta håret på 18 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västmanlands län som kan permanenta hår är i:

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 1075 hårfrisörer som kan permanenta håret på 163 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Västra Götalands län som kan permanenta hår är i:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 242 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 32 orter. Där det finns flest hårsalonger i Örebro län som kan permanenta hår är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Bra permanent i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 354 hårfrisörer som kan permanenta håret på 34 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Östergötlands län är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång