Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 143 hårfrisörer som kan permanenta håret på 24 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Blekinge län är på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

RonnebyHitta frisör som erbjuder hårpermanent i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 248 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 48 orter. Där det finns flest hårsalonger i Dalarnas län som kan permanenta hår är i:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Bra permanent i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 42 hårfrisörer som kan permanenta håret på 8 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Gotlands län som kan permanenta hår är i:

Visby

Hemse

Lärbro

Fårösund

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 273 hårfrisörer som kan permanenta håret på 43 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Gävleborgs län som kan permanenta hår är i:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bollnäs

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Hallands län

Totalt i Halland finns det 263 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 41 orter. Där det finns flest hårsalonger i Hallands län som kan permanenta hår är i:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Bra permanent i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 145 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 37 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Jämtlands län är på följande orter:

Östersund

Strömsund

Frösön

Bräcke

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 322 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 53 orter. Där det finns flest hårsalonger i Jönköpings län som kan permanenta hår är i:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Vetlanda

Bra permanent i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 236 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 49 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 179 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 38 orter. Där det finns flest hårsalonger i Kronobergs län som kan permanenta hår är i:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 220 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 30 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Bra permanent i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 1077 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 132 orter. Där det finns flest hårsalonger i Skåne län som kan permanenta hår är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra permanent i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1055 hårfrisörer som kan permanenta håret på 83 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Stockholms län som kan permanenta hår är i:

Stockholm

Hägersten

Solna

Södertälje

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 208 hårfrisörer som kan permanenta håret på 30 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Södermanlands län är på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 243 hårfrisörer som kan permanenta håret på 31 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 232 hårfrisörer som kan permanenta håret på 40 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Värmlands län som kan permanenta hår är i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Säffle

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 227 hårfrisörer som kan permanenta håret på 41 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 219 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 44 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bra permanent i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 198 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 18 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Fagersta

Bra permanent i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 1075 hårfrisörer som kan permanenta håret på 163 olika orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Hitta frisör som erbjuder hårpermanent i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 242 frisörer som erbjuder hårpermanent fördelade på 32 orter. Flest hårfrisörer som erbjuder permanent i Örebro län är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Bra permanent i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 354 hårfrisörer som kan permanenta håret på 34 olika orter. Där det finns flest hårsalonger i Östergötlands län som kan permanenta hår är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång