Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Leksand

Permanent

Totalt finns det 9 frisörer där du kan permanenta året i Leksand och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Leksand som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Leksand som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Leksand. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Leksand som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Leksand

Siv & Anette Eklund Ab Salong

Norsgatan 17

793 30 Leksand

Frisörtorget

Torget 4

793 31 Leksand

Salong Carina

Norsgatan 24

793 30 Leksand

Salong Klipp Till

Källvägen 6

793 33 Leksand

Hårboden Birgitta Strandell

Granvägen 17

793 33 Leksand


Fler frisörer som erbjuder permanent i Leksand

Frisör hos Kattis

Insjövägen 4

793 33 Leksand

Huvudsaken Frisör

Styrsjöbo Mosippbacken 2

793 92 Leksand

Maddes Klipp

Övermo Moskogsvägen 14

793 35 Leksand

Studio Mic's

Tibble Enbacken 4

793 36 Leksand