Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Edsbyn

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Edsbyn och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Edsbyn som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Edsbyn som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Edsbyn. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Edsbyn som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Edsbyn

Schönnings Damfrisering, Stellan

Nygårdsvägen 5

828 34 Edsbyn

Hårfint

Långgatan 30

828 33 Edsbyn

Salong Urax

Långgatan 13

828 32 Edsbyn

Salong Självfallet

Hembygdsgatan 5

828 32 Edsbyn

Star Salong

Långgatan 10

828 32 Edsbyn


Fler frisörer som erbjuder permanent i Edsbyn

Nöjds Hårteam

Centrumhuset

828 30 Edsbyn

Klipp-In

Älvbrinken 19

828 94 Edsbyn

Salong Margaretha

Östergatan 48

828 32 Edsbyn

Barbros Hårservice

Rävabergsvägen 20

828 34 Edsbyn

Hårsalongen Englund & Åkerman

Långgatan 13

828 32 Edsbyn