Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Ljusdal

Permanent

Totalt finns det 11 frisörer där du kan permanenta året i Ljusdal och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Ljusdal som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Ljusdal som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Ljusdal. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Ljusdal som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Ljusdal

Sofie Bergström Hårfrisör

Hotellgatan 17

Hårsalongen Britt-Inger Holmgren

Postplan 8

Astrids Damfrisering

Godtemplarvägen 8

Salong Kajsa

Gamla Kyrkogatan 8

Frizz Ann

Kyrkogatan 3


Fler frisörer som erbjuder permanent i Ljusdal

Hårlocken i Ljusdal

Södra Järnvägsgatan 11

Anna & Annelies

Lilla Vintergatan 27

Spring in Öhman Anette

Norra Järnvägsgatan 55

Romeos Dam & Herrfrisering

Norra Järnvägsgatan 59

HårXtra

Bjuråkersvägen 23A


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Ljusdal

Salong Donna

Gamla Kyrkogatan 1