Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Onsala

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Onsala och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Onsala som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Onsala som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Onsala. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Onsala som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Onsala

Hair Line

Onsala Kyrkby 8

Yvonnes Hårstudio

Onsala Furuväg 8

Klippoteket

Gottskärsvägen 28

Salong Maj-Lis

Tulla Lagom 7

Gulls Hair Studio AB

Organistvägen 7


Fler frisörer som erbjuder permanent i Onsala

Nilsson Ing-Mari Damfrisering

Ekhögsvägen 14

Camillas Klippstuga

Iserås

FrisörCompaniet Torbjörn Ardfeldt

Ekhögsvägen 52

Klippa

Gottskärsvägen 150

Soheilas Frisörsalong

Onsala Vassväg 12


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Onsala

Salong Fjordsidan

Vickavägen 1

Susanna's Hårvård

Onsala Åkerväg 17