Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Frösön

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Frösön och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Frösön som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Frösön som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Frösön. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Frösön som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Frösön

Hårisont

Målsta 323

832 93 Frösön

Guns Damfrisering

Bergsgatan 23

832 41 Frösön

Anitas Frisering, Herrfrisör

Byvägen 55

832 45 Frösön

Salong Emelle

Frösövägen 19

832 43 Frösön

Frösöklippen

Hornsgatan 15

832 42 Frösön


Fler frisörer som erbjuder permanent i Frösön

Salong Hornsberg

Hornsgatan 9B

832 42 Frösön

Carina Damfrisering

Bergsgatan 95

832 96 Frösön

Trollfrissan

Fröjavägen 29

832 47 Frösön