Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Anderstorp

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Anderstorp och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Anderstorp som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Anderstorp som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Anderstorp. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Anderstorp som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Anderstorp

Salong Duett HB

Storgatan 19

334 33 Anderstorp

Salong Contur HB

Storgatan 22

334 32 Anderstorp

Global Hår

Storgatan 1A

334 33 Anderstorp

Salong Camé

Betesgatan 10

334 32 Anderstorp

Salong Iréne

Vallgatan 6

334 32 Anderstorp