Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Gislaved

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Gislaved och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Gislaved som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Gislaved som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Gislaved. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Gislaved som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Gislaved

Salong Ackevik

Torggatan 8

Runes Klippsalong

Oskarsgatan 13

Salong Carola

Målargatan 6

Salong Hon & Han

Torggatan 1

Salong Carolin

Köpmangatan 18


Fler frisörer som erbjuder permanent i Gislaved

Cityfrisören AB

Södergatan 30

Studio Amelie Lydén AB

Köpmangatan 10B

Blomgren Rune

Oskarsgatan 13

Altsaxen

Regeringsgatan 19A

Salong Estetica

Ekgatan 15


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Gislaved

Frisörhuset

Sofiagatan 3

GUNILLAS HÅRATELJÉ

Högåsstigen 15