Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Mönsterås

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Mönsterås och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Mönsterås som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Mönsterås som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Mönsterås. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Mönsterås som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Mönsterås

Hos Ann

Häradshövdingegatan 9

383 30 Mönsterås

Salong Hårfint

Sjögatan 44

383 30 Mönsterås

Intermezzo Frisör & Shop

Storgatan 33

383 30 Mönsterås

Hårstudion

Storgatan 40

383 30 Mönsterås

Lilla Salongen

Storgatan 41

383 30 Mönsterås


Fler frisörer som erbjuder permanent i Mönsterås

FrisörHörnan

Storgatan 48

383 37 Mönsterås

Annettes Hårdesign

Åsevadsgatan 5

383 31 Mönsterås

Salong Kalufsen

Storgatan 36

383 30 Mönsterås

HåriZont

Häradshövdingegatan 2

383 30 Mönsterås

Leffe's Frisersalong AB

Storgatan 40

383 30 Mönsterås