Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Vimmerby

Permanent

Totalt finns det 13 frisörer där du kan permanenta året i Vimmerby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Vimmerby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Vimmerby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Vimmerby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Vimmerby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Vimmerby

Lolli's Hårstudio

Rönnbärsgatan 32

Frisör Ateljén

Sevedegatan 41

Mårten och Anna

Sevedegatan 29

Lintotten

Storgatan 54

Klippsalongen

Björksebo Pinnaremåla


Fler frisörer som erbjuder permanent i Vimmerby

ahead

Stora Torget 2

Svanbergs Dam- o. Herrfrisering Eftr. Birgitta Lundberg

Storgatan 54

Salong Kammen

Sevedegatan 26

Damsalongen

Villagatan 31

Klipphörnet

Storgatan 35


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Vimmerby

Frisörgänget Lotta Briheim AB

Storgatan 50

Hårfint

Kyrkogårdsgatan 19

City-Salongen

Drottninggatan 11