Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Tingsryd

Permanent

Totalt finns det 6 frisörer där du kan permanenta året i Tingsryd och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Tingsryd som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Tingsryd som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Tingsryd. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Tingsryd som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Tingsryd

Salong Karin

Värendsgatan 3

362 30 Tingsryd

Kerstins Klipphörna

Högebo 0

362 93 Tingsryd

Studio 46

Smedjegatan 6

362 30 Tingsryd

Frisörstugan Hon o. Han AB

Järnvägsgatan 3B

362 30 Tingsryd

Annas Klipphörna

Järnvägsgatan 3

362 30 Tingsryd


Fler frisörer som erbjuder permanent i Tingsryd

Tingsryds Klippateljé

Storgatan 55B

362 30 Tingsryd