Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Älvsbyn

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Älvsbyn och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Älvsbyn som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Älvsbyn som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Älvsbyn. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Älvsbyn som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Älvsbyn

Isa Klippare

Innergatan 28

942 34 Älvsbyn

Ulrikas Klipp In

Skolgatan 23

942 31 Älvsbyn

Frisyrkällar'n

Storgatan 41B

942 31 Älvsbyn

Frissan Anne-Maj

Storgatan 37

942 31 Älvsbyn

Salong Hon & Han

Storgatan 1

942 31 Älvsbyn


Fler frisörer som erbjuder permanent i Älvsbyn

Clip In

Storgatan 8B

942 31 Älvsbyn

Klipp-Salongen

Korsträsk 631

942 92 Älvsbyn