Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Gammelstad

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Gammelstad och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Gammelstad som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Gammelstad som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Gammelstad. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Gammelstad som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Gammelstad

Salong Berith

Svingelstigen 20

954 35 Gammelstad

Hårhörnan Gammelstad

Gäddviksvägen 11

954 31 Gammelstad

Frisyrboden

Övägen 37

954 35 Gammelstad

Studio Form

Stadsötorget

954 31 Gammelstad

Astrakansalongen

Tingsvägen 44

954 32 Gammelstad