Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Haparanda

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Haparanda och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Haparanda som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Haparanda som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Haparanda. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Haparanda som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Haparanda

Tatjanas Herr- o. Damfrisering

Bävervägen 15

953 36 Haparanda

Hår och Harmoni

Köpmansgatan 14

953 31 Haparanda

Frisör Annica i Haparanda

Storgatan 84

953 31 Haparanda

Hårmode

Storgatan 73

953 31 Haparanda

Salong Primadonna HB

Storgatan 88

953 31 Haparanda


Fler frisörer som erbjuder permanent i Haparanda

Heikkiläs Klippotek

Storgatan 82

953 31 Haparanda

Salong Guldsaxen

Storgatan 76A

953 32 Haparanda