Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kalix

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Kalix och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kalix som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kalix som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kalix. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kalix som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kalix

Elenas Dam & Herrfrisering

Nygatan 3

SCAPA Hårteam

Köpmannagatan 17

Lindbäcks Frisersalong

Köpmannagatan 10

Lundbäcks Klipperi, Lena

Pålängevägen 145

Effekt Hårstudio

Köpmannagatan 10


Fler frisörer som erbjuder permanent i Kalix

Salong Desireé

Nytorget 1

Ewaz Frisering

Tjäderstigen 6

Hårkompaniet HB

Strandgatan 15

Dahl Frisersalong Eftr.

Köpmannagatan 10

Kalixfrisörerna HB

Köpmannagatan 21