Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Nora

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Nora och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Nora som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Nora som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Nora. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Nora som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Nora

Klipp-Salongen

Lärkesvägen 6B

713 30 Nora

Martinas Klippstudio

Skördevägen 43

713 30 Nora

Well-Being

Prästgatan 14

713 31 Nora

Järle Klippstuga

Åboda 223

713 91 Nora

Inger Windhs Damfrisering

Åshyttan Furulund 0

713 93 Nora


Fler frisörer som erbjuder permanent i Nora

Hårstugan

Skolgatan 11C

713 31 Nora

Svenssons Frisérsalong

Kungsgatan 8

713 31 Nora

Salong Style

Prästgatan 8

713 31 Nora