Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kisa

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Kisa och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kisa som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kisa som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kisa. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kisa som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kisa

Maddes Salong AB

Torggatan 4

590 37 Kisa

Ögonfröjd

Tvärgatan 2

590 37 Kisa

Annikas Herrfrisering

Stora Torget 5

590 37 Kisa

Hårdesign Anna och Irfana

Storgatan 13

590 38 Kisa

Salong Frizzan i Kisa HB

Bergdalagatan 5A

590 38 Kisa