Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Ekeby

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Ekeby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Ekeby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Ekeby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Ekeby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Ekeby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Ekeby

Saxuality

Fruktodlarevägen 62C

267 77 Ekeby

Jonasson Annika

Storgatan 37

267 76 Ekeby

Evas Herr & Damsalong

Storgatan 1

267 76 Ekeby

Mias Klippatelje

Storgatan 1

267 76 Ekeby

Ingelas Hårvård

Olofsgatan 22

267 75 Ekeby