Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Höör

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Höör och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Höör som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Höör som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Höör. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Höör som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Höör

Eva-Salongen, Camilla Kampf

Nya Torg 10

Cinitas Klippotek

Friluftsvägen 14

Salong Hårfint

Jaktstigen 2

Hårstudio 7

Storgatan 7

Bengtssons Herrfrisering

Eriksgatan 5


Fler frisörer som erbjuder permanent i Höör

Salong Crie

Enningervägen 1

A E Salongen

Nybyvägen 27A

Hårmixarna i Höör

Södra Torggatan 1

Studio Harmoni

Lilla Torg 7

Frisören Kristina Dahringer

Flygarevägen 17A


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Höör

Rostorp-Salongen

Sunnanväg 7

Klippoteket

Friluftsvägen 14