Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Hörby

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Hörby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Hörby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Hörby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Hörby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Hörby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Hörby

Hårfina Carina

Farboret 7042

Salong Årstiderna

Ekstigen 1

ÅSAsHÅR

Norregatan 25

Ewa-Salongen Ewa Brorsson

Storgatan 3

Lekande Lockar Britt-Marie

Nya Torg 2


Fler frisörer som erbjuder permanent i Hörby

Nyklippt

Nygatan 17

Frisörsalongen På Min Gata

Grönegatan 18

Cut'n Beauty

Nygatan 28

Salong Verandan

Gamla Torg 5

Klipphuset

Önneköp 2372