Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kävlinge

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Kävlinge och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kävlinge som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kävlinge som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kävlinge. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kävlinge som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kävlinge

Klipp & Solstudion Solklart

Västra Långgatan 3

244 31 Kävlinge

Margots Hårstudio

Högsvägen 3

244 41 Kävlinge

Salong Peter Klippare

Nygatan 2

244 30 Kävlinge

Gerts Herr o. Damfrisör eftr.

Mårtensgatan 17B

244 30 Kävlinge

Salong Karin

Poppelvägen 2

244 41 Kävlinge


Fler frisörer som erbjuder permanent i Kävlinge

Hair by Teddy

Mårtensgatan 12

244 30 Kävlinge

Klippt & Skuret No10

Mårtensgatan 10

244 30 Kävlinge

Salong Mathilde

Lindegatan 4

244 33 Kävlinge

Holst Anneli

Torget 37

244 30 Kävlinge

Salong Frizé, A-M Nilsson

Mårtensgatan 22

244 30 Kävlinge