Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Lomma

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Lomma och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Lomma som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Lomma som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Lomma. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Lomma som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Lomma

Saloon.nu

Strandvägen 127

234 31 Lomma

Frippes Hårverkstad

Vegagatan

234 32 Lomma

Cajeem Hår spa

Tullhustorget

234 39 Lomma

Frisör Salong Marie Lindwall

Lingongatan 82

234 43 Lomma

Carlssons Hårmode

Seglaregatan 8

234 31 Lomma


Fler frisörer som erbjuder permanent i Lomma

Salong Ljung HB

Kråkbärsgatan 17

234 43 Lomma

Salong Jey

Bredgatan 24

234 36 Lomma