Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Sjöbo

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Sjöbo och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Sjöbo som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Sjöbo som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Sjöbo. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Sjöbo som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Sjöbo

Salong Margita

Nya Torg 5

Benan Hairstyling by Lollo

Västra Lindvägen 210

Salong Thages

Norregatan 10

Salong Lilli

Ryttmästaregränd 6

Gretas Damfrisering

Götgatan 3


Fler frisörer som erbjuder permanent i Sjöbo

Energetica Hårenergi

Gamla Torg 4

Klippotek Angelina

Västergatan 33

Salong Hårkapar'n

Gamla Torg 2

Krattan

Järnvägsgatan 1A

Salong Pantalong

Tomelillavägen 554