Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Skurup

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Skurup och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Skurup som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Skurup som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Skurup. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Skurup som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Skurup

HÅR&HUDbolaget

Södergatan 2

Salong Maivi

Södergatan 10

Klippstugan

Östra Gränsgatan 30

Carinas Hårservice

Ringduvevägen 55

Robert Klippare

Stora Torggatan 1


Fler frisörer som erbjuder permanent i Skurup

Studio Arton

Södergatan 18

Cityklippet

Kyrkogatan 7B

Studio Noi

Järnvägsgatan 7

LL Studio

Lilla Torggatan 9D

Mia Salongen

Lilla Torggatan 13


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Skurup

Leimo-Salongen

Vråkvägen

Salong Iréne

Skurup 4771