Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Tollarp

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Tollarp och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Tollarp som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Tollarp som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Tollarp. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Tollarp som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Tollarp

Sonja-Salongen

Kungsvägen 21

298 31 Tollarp

Klipphörnan

Feglers Gata 30

298 31 Tollarp

Gloria

Gästgivargatan 3

298 31 Tollarp

Ett Strå Vassare

Kungsvägen 46

298 31 Tollarp

Salong Klipper Ewa Wandefors

Torvkupevägen 23

298 34 Tollarp


Fler frisörer som erbjuder permanent i Tollarp

Hårknuten

Kungsvägen 22

298 31 Tollarp

Salong Kamma-Lätt Anita Nilsson

Gåshagegatan 11

298 32 Tollarp