Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent




Permanent i Vellinge

Permanent

Totalt finns det 9 frisörer där du kan permanenta året i Vellinge och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Vellinge som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Vellinge som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Vellinge. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.




Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Vellinge som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Vellinge

Hair & Fashion

Järnvägsgatan 2

235 31 Vellinge

Salong Janne AB

Stortorget 5

235 31 Vellinge

Lilla Klippstugan i Höllviken

Bruksparken 3

235 92 Vellinge

Salong Annelie

Järnvägsgatan 5

235 31 Vellinge

Thomas Hårsalong

Stortorget 15

235 31 Vellinge


Fler frisörer som erbjuder permanent i Vellinge

Lady o Kalufsen

Larsgatan 2

235 31 Vellinge

Anita-Salongen

Norrevångsgatan 61

235 36 Vellinge

Salong Intim

Stortorget 13

235 31 Vellinge

Salong Sanne

Vellingevägen 9

235 92 Vellinge