Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Ystad

Permanent

Totalt finns det 14 frisörer där du kan permanenta året i Ystad och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Ystad som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Ystad som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Ystad. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Ystad som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Ystad

Salong Cut

Hamngatan 3

Frisörerna

Stora Östergatan 38

Hårstudion

Långgatan 12

Salong Marcelle

Lingården D

Hårteam i Ystad AB

Hamngatan 10


Fler frisörer som erbjuder permanent i Ystad

Coty, Salong

Västra Ankargatan 4

Salong Bergman

Lilla Östergatan 20

Tullklipp

Tullgatan 5

Vip-Klipp

Stora Norregatan 1

Salong Lady i Ystad

Jakobsbergsgatan 33


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Ystad

Salong Omorfia

Stora Östergatan 43

Petras Hörna

Regementsgatan 30

Studio Helén

Surbrunnsvägen 2C

Pontho Hair & Make Up

Stora Östergatan 12