Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Oxelösund

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Oxelösund och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Oxelösund som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Oxelösund som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Oxelösund. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Oxelösund som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Oxelösund

Salong Miracel Hair & Home AB

Torggatan 11

613 30 Oxelösund

Salong Heddi HB

Esplanaden 14

613 30 Oxelösund

Sjöbergs Herrfrisering HB

Ankargatan 2

613 30 Oxelösund

Min Moster & Jag

Södra Malmgatan 17

613 30 Oxelösund

Malmgren Lena

Trädgårdsgatan 14

613 32 Oxelösund


Fler frisörer som erbjuder permanent i Oxelösund

J:sons Dam- o. Herrfrisering Eftr. Anne-Marie Nilsson

Norra Malmgatan 4

613 32 Oxelösund

Sax & Fön

Järntorget 1

613 30 Oxelösund