Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Strängnäs

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Strängnäs och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Strängnäs som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Strängnäs som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Strängnäs. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Strängnäs som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Strängnäs

Essans Hårsalong

Järnvägsgatan 13

Face it Hud & Kroppsvård

Nygatan 15B

Hårcenter Doris Johansson

Trädgårdsgatan 25A

Salong Hårmodet

Trädgårdsgatan 20

Frisörkedjan

Storgatan 13


Fler frisörer som erbjuder permanent i Strängnäs

Salong Rebecka

Trädgårdsgatan 14

Salong Banito

Trädgårdsgatan 5

Salong City

Tallåsplan 3

Hårateljén

Eskilstunavägen 9A

Salong & Solstudio

Finningevägen 16B


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Strängnäs

Pinnen o. Papiljotten

Bondegatan 44D

Kristinagårdens Herr o. Damfrisering

Sörgärdsgatan 10