Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Åkersberga

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Åkersberga och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Åkersberga som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Åkersberga som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Åkersberga. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Åkersberga som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Åkersberga

Salong Smash Frisörer

Sågvägen 13

184 40 Åkersberga

Roslagssalongen

Hästängsuddsvägen 2

184 94 Åkersberga

Icon Hairstudio

Storängsvägen 11A

184 31 Åkersberga

Salong Elegance

Storängstorget 17

184 30 Åkersberga

Hej & Hår

Bergavägen 4A

184 31 Åkersberga


Fler frisörer som erbjuder permanent i Åkersberga

Olssons Frizzeria

Murkelvägen 184

184 34 Åkersberga

Sjöström Rita

Stora Säbyvägen 29

184 42 Åkersberga

Calufsen

Storängsvägen 15A

184 31 Åkersberga

Hairplace

Muskötvägen 22

184 60 Åkersberga

Salong Hårgreppet

Grepvägen 8

184 33 Åkersberga