Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Årsta

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Årsta och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Årsta som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Årsta som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Årsta. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Årsta som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Årsta

Maries Hårgalleri

Rämensvägen 2

120 55 Årsta

Årstasalongen

Årstavägen 55

120 54 Årsta

Hair Stop

Gullmarsvägen 27

120 39 Årsta

Ratka Damfrisering

Hjälmarsvägen 33

120 53 Årsta

Helena Klipper Till

Sköntorpsvägen 11

120 38 Årsta


Fler frisörer som erbjuder permanent i Årsta

Style Hair & Make Up

Sköntorpsvägen 3

120 38 Årsta

Årsta Klippotek

Hjälmarsvägen 28

120 53 Årsta