Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Enskede

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Enskede och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Enskede som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Enskede som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Enskede. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Enskede som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Enskede

Salong Kristall

Skönviksvägen 271

Sturebyfrissan

Tussmötevägen 175

Lena Haristyle

Stockholmsvägen 59

Enskede Hud & Hår

Enskedevägen 85

Salong Yin Yang

Bordsvägen 58


Fler frisörer som erbjuder permanent i Enskede

Håkanssons Damfrisering

Bjulevägen 32

Tvillingarnas Frisering

Sockenplan 353