Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Farsta

Permanent

Totalt finns det 13 frisörer där du kan permanenta året i Farsta och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Farsta som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Farsta som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Farsta. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Farsta som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Farsta

La Barba Frisering

Brunskogsbacken 19

Goriya Eskandar

Storforsplan 5

Hårkompaniet

Lysviksgatan 50

Farstasalongen

Ölmevägen 2

Hökarängens Klippotek

Pepparvägen 1


Fler frisörer som erbjuder permanent i Farsta

Tre Sax o. Kam

Ekebergabacken 89

Salong Mix HB

Larsbodavägen 50

Salong Vivian

Östmarksgatan 7

U-ZONE

Lysviksgatan 22

Top Style

Hökarängsplan 22


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Farsta

Michelangelo

Korintvägen 2

Alf's Frisörhörna

Farstavägen 89

Plainer Hair Shop AB

Farsta Torg 23