Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Handen

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Handen och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Handen som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Handen som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Handen. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Handen som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Handen

Salong Haningesaxen HB

Markörgatan 2

Hair är vi CILLA (hårtussen)

Runstensvägen 8

Haninge Hår & Hudvård

Vikingavägen 31

Satch Haninge AB

Eskilstorget 9

Salong Maggie

Dalarövägen 6


Fler frisörer som erbjuder permanent i Handen

Tallhöjdens Dam- o. Herrfrisering

Runstensvägen 13

Salong Hårklippet

Stores Gränd 33

Salong Hårformar'n

Runstensvägen 26

Salong Magic Hands

Nynäsvägen 21

Frisör Helén Öhr

Markörgatan 10C


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Handen

Handens Damfrisering

Bragevägen 7

Hair MEC Herrfrisering

Vikingavägen 9