Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Hässelby

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Hässelby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Hässelby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Hässelby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Hässelby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Hässelby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Hässelby

Anita's Hårstia

Hässelby Torg 2

Royal Salong

Enspännargatan 58

Häir Hos Malin i Hässelby

Snårvindevägen 46

Salong Siam

Persikogatan 38

Hårverkstaden

Loviselundsvägen 27


Fler frisörer som erbjuder permanent i Hässelby

Carol's Hårstuga

Loviselundsvägen 143

Berit Salong

Kråkbärsgränd 13

Salong Persiko

Persikogatan 30

Klippt av Rosén

Aprikosgatan 58

Nimas Salong

Natt och Dags Gränd 13


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Hässelby

Frisörbolaget

Hässelby Torg 8

Salong Irba

Maltesholmstorget 4