Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kista

Permanent

Totalt finns det 9 frisörer där du kan permanenta året i Kista och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kista som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kista som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kista. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kista som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kista

Salong Zax

Kista Galleria

Hon och Han

Kista Centrum 0

Hårfixarna

Köpenhamnsgatan 6

Walle's Salong

Sibeliusgången 38

Salong Marianne Stolperud

Köpenhamnsgatan 7


Fler frisörer som erbjuder permanent i Kista

Salong Tower

Färögatan 33

Salong Gr8

Helsingörsgatan 33

Kista Hair News

Helsingörsgatan 49

Kista Klippotek

Ärvingegången 23