Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kungsängen

Permanent

Totalt finns det 6 frisörer där du kan permanenta året i Kungsängen och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kungsängen som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kungsängen som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kungsängen. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kungsängen som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kungsängen

Klipp-Ulla Hair Design

Torget 1A

196 30 Kungsängen

Hårcentralen

Prästhagsvägen 29

196 30 Kungsängen

Kungsängens Herrfrisering

Torget 2A

196 30 Kungsängen

Salong Oas

Kyrkvägen 2B

196 30 Kungsängen

Frissoteket

Tibble Torg 7

196 34 Kungsängen


Fler frisörer som erbjuder permanent i Kungsängen

Hårstudion

Energivägen 2

196 37 Kungsängen