Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Märsta

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Märsta och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Märsta som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Märsta som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Märsta. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Märsta som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Märsta

Arvidssons Frisering, Maj

Odensalavägen 79

195 43 Märsta

Sussies Chair

Södergatan 14

195 47 Märsta

Joe'S Imperium

Märsta Centrum

195 30 Märsta

Sätunafrisörerna AB

Stationsgatan 3A

195 47 Märsta

Hildes Dam- & Herrfrisering

Tingvallavägen 18E

195 35 Märsta


Fler frisörer som erbjuder permanent i Märsta

Ängsklippet

Ängsvägen 15

195 31 Märsta

Salong Söderby

Lilla Söderby

195 93 Märsta