Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Rönninge

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Rönninge och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Rönninge som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Rönninge som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Rönninge. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Rönninge som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Rönninge

Capillus Salem

Säby Torg 27

144 30 Rönninge

Rönningeborgs Hårvård

Emanuel Birkes Väg 2

144 30 Rönninge

Salong Josephin

Stationsvägen 3

144 61 Rönninge

Salong Evelyn

Rönningevägen 51

144 64 Rönninge

Salong Antia

Söderby Torg 2A

144 52 Rönninge


Fler frisörer som erbjuder permanent i Rönninge

Unika

Salemsvägen 1

144 61 Rönninge

Salong Ann

Uttringe Gårds Väg 49

144 63 Rönninge