Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Tumba

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Tumba och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Tumba som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Tumba som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Tumba. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Tumba som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Tumba

Salong Imige

Grödingevägen 7A

147 30 Tumba

Tumba Herr o. Damfrisering

Tumba Torg 115

147 30 Tumba

Evas Klipphörna

Knutstigen 25

147 31 Tumba

Cristinas Frisör & Skönhetssalong

Gröndalsvägen 12

147 30 Tumba

Frisören Gunilla Nylund

Norsvägen 27

147 43 Tumba


Fler frisörer som erbjuder permanent i Tumba

Marinas Hårstyling

Timmerbacken 27

147 51 Tumba

Salong Alexis HB

Bryggarvägen 5

147 30 Tumba

Rönninge Klippotek

Hålvägen 20

147 53 Tumba

Tumba Hårcenter Dam & Herr

Gröndalsvägen 2

147 30 Tumba

Mariannes Damfrisering

Allévägen 5

147 31 Tumba