Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Tyresö

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Tyresö och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Tyresö som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Tyresö som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Tyresö. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Tyresö som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Tyresö

Åsa's Hundvård & Frisering

Stensötegången 82

Hårtrollet

Alléplan 4

Rebeckas

Strandtorget 1

Jellenas Salong

Vendelsövägen 35

Salong Safari

Marknadsgränd 19


Fler frisörer som erbjuder permanent i Tyresö

Marios Salong

Myggdalsvägen 10

Camillas Hårstudio

Dalvägen 1

C C Hårvård

Lindalsvägen 23A

North Lifestyle AB

Radiovägen 22

Ninas Klipp-hörna

Pluggvägen 33


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Tyresö

Salong Catmir

Vendelsövägen 75

Hår & Nagelgalleri Tyresö

Granängsringen 63