Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Vallentuna

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Vallentuna och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Vallentuna som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Vallentuna som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Vallentuna. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Vallentuna som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Vallentuna

Hårakuten Drop-In

Centralvägen 8

186 31 Vallentuna

Hair Beauty Trend Line

Källvägen 11

186 31 Vallentuna

Vi finns Hair

Banvägen 27

186 32 Vallentuna

Salong STOR & liten

Bällstabergs Torg 8

186 55 Vallentuna

Hair Style

Tuna Torg 1

186 31 Vallentuna


Fler frisörer som erbjuder permanent i Vallentuna

Din Frisör Lena

Centrumpassagen 10

186 31 Vallentuna

Salong Höstslingan

Höstvägen 6

186 31 Vallentuna

Jeanette Åhmans Rullande Klippverkstad

Brobyvägen 16

186 96 Vallentuna

Salong M Stolpe

Karlavägen 34

186 46 Vallentuna

Klipporna

Slumsta

186 94 Vallentuna