Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Vällingby

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Vällingby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Vällingby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Vällingby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Vällingby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Vällingby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Vällingby

Söderlings Frisersalong AB

Vällingbyplan 1

162 65 Vällingby

Salong Sunan

Lyckselevägen 20

162 67 Vällingby

Salong Stubben & Co

Multrågatan 130

162 55 Vällingby

Salong Hårfin

Vällingbyvägen 149

162 63 Vällingby

Bells Frisering

Duvedsvägen 13

162 65 Vällingby


Fler frisörer som erbjuder permanent i Vällingby

Vällingby Frisör & Skönhetssalong

Björnmossevägen 53

162 45 Vällingby

salong stil & snitz

Ångermannagatan 164

162 65 Vällingby