Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Värmdö

Permanent

Totalt finns det 6 frisörer där du kan permanenta året i Värmdö och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Värmdö som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Värmdö som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Värmdö. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Värmdö som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Värmdö

Amaze Hårstudio

Jakthornsvägen 10

139 40 Värmdö

Siké Collage

Ormbunksvägen 66

139 56 Värmdö

Hårdesign Värmdö

Fruviksvägen 6

139 34 Värmdö

Hårboden

Skärgårdsvägen 272

139 30 Värmdö

Grissling Salongen Dam & Herr

Grisslingebacken 1A

139 36 Värmdö


Fler frisörer som erbjuder permanent i Värmdö

Salong Lagerqvist

Fagerdalavägen 17J

139 52 Värmdö