Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Knivsta

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Knivsta och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Knivsta som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Knivsta som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Knivsta. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Knivsta som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Knivsta

Hårkällar'n

Forsbyvägen 8

Klipphörnans Beauty Center

Forsbyvägen 10B

Salong Hårknuten

Södervägen 11A

Frisörerna på Torget

Apoteksvägen 8A

Pernillas Stol

Hyvelgatan 16


Fler frisörer som erbjuder permanent i Knivsta

Särsta-Salongen, AB

Apoteksvägen 13B

Salong Det Kortaste Strået

Bergshamragatan 7

Hårklippet Carina

Apoteksvägen 11