Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Östhammar

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Östhammar och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Östhammar som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Östhammar som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Östhammar. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Östhammar som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Östhammar

Salong Ann-Louise

Orrgatan 18

742 36 Östhammar

Söderberg Inger

Tjädergatan 8

742 36 Östhammar

Hovdegårds Herrfrisering

Klockaregatan 3

742 32 Östhammar

Hårcenter

Rådhusgatan 3

742 31 Östhammar

Hårnästet

Norra Tullportsgatan 2

742 31 Östhammar


Fler frisörer som erbjuder permanent i Östhammar

Ett strå vassare

Drottninggatan 5

742 31 Östhammar

Figaro

Rådhusgatan 3

742 31 Östhammar

Hovdegård Herrfrisering

Slottsgatan 5

742 31 Östhammar