Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Tierp

Permanent

Totalt finns det 11 frisörer där du kan permanenta året i Tierp och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Tierp som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Tierp som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Tierp. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Tierp som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Tierp

Lilla Hårsalongen

Grevegatan 10

Guld Sax Salong

Kyrkogatan 9C

Salong Norra Esplanaden

Norra Esplanaden 6

Danna's Salong

Rådhusallén 16B

Hår & Sånt

Stationsgatan 9


Fler frisörer som erbjuder permanent i Tierp

Salong Spegeln

Kråkvägen 5

Ullas Klippotek

Smedsgränd 12

Studio Tre

Järnvägsesplanaden 12

Gerds Hårklipp

Lövåsvägen 5

Salong Angelica

Ålfors 230


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Tierp

Tierps Hårateljé

Grevegatan 10