Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Torsby

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Torsby och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Torsby som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Torsby som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Torsby. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Torsby som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Torsby

Nya Damfriseringen

Prostgårdsvägen 6C

685 30 Torsby

Klipplyan

Hantverkaregatan 6A

685 30 Torsby

Rådström Dicksson Marianne

Lekvattnets Hemgårdsförening

685 91 Torsby

IA Salongen

Järnvägsgatan 4

685 30 Torsby

Larseriks Frisérsalong

Norra Torggatan 1

685 30 Torsby


Fler frisörer som erbjuder permanent i Torsby

Rahm Frisseria

Överbyn 9030

685 94 Torsby

Tiny's Hårdesign

Tingshusgatan 5C

685 30 Torsby

Studio CH

Järnvägsgatan 4

685 30 Torsby